Zwem mee tijdens de Amsterdam City Swim op zondag 28 augustus

Wil jij je inzetten en tegelijkertijd meevechten tegen de spierziekte ALS? Zwem dan met ons mee tijdens het 10e jaar van de Amsterdam City Swim op zondag 28 augustus 2022. Samen met 3000 andere zwemmers leggen we een parcours van 2 kilometer af, dwars door onze mooie hoofdstad, om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig. Zwem dus ook mee en lever op een unieke manier een bijdrage aan de strijd tegen ALS!

De Amsterdam City Swim is voor iedereen die Stichting ALS een hart onder de riem wil steken. En het komt heel goed uit als je van zwemmen houdt! Of je nou mee wilt doen om samen nieuwe herinneringen te maken, ter nagedachtenis van een dierbare, omdat je een recordtijd wilt neerzetten óf omdat je benieuwd bent naar de beleving van het zwemmen door de grachten! Het maakt niet uit om welke reden je zwemt. Iedereen is welkom vanaf 10 jaar oud.

Wil jij je ook inzetten ? Maar liever op de kade dan in het water ? Maak dan het verschil en meld je aan als vrijwilliger bij Amsterdam City Swim. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; jij bent onmisbaar ! Wil jij ons helpen met de organisatie van Amsterdam City Swim op zondag 28 augustus 2022 ?

Bekijk alle deelname mogelijkheden op de website!

Bron: Amsterdam City Swim