Stem nu! Wie wordt amateur scheidsrechter van het jaar?

Zonder scheidsrechter geen voetbal! Sterker nog, de (assistent-)scheids is een onmisbare schakel tijdens de ruim 30.000 amateur voetbalwedstrijden per weekend. Samen met spelers, trainers en supporters zorgt de scheids ervoor dat wedstrijden volgens de regels en vol fairplay verlopen. KNVB en ARAG zetten de scheidsrechter in de spotlight met de Amateurscheidsrechter van het Jaar Verkiezing. Meld jezelf aan of zet jouw favoriete (assistent-) scheidsrechter in het zonnetje.

Vanaf 30 september tot en met 12 november kan iedereen via www.scheidsrechtervanhetjaar.nl stemmen op zijn of haar favoriete (assistent-)scheidsrechter. Je mag maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen. Let op dat je eerst je stem bevestigt via de mail voordat je een nieuwe stem uitbrengt in de andere categorie.

De Awards zijn voor de (assistent-)scheidsrechters die fairplay ademen. Een scheidsrechter die besluitvaardig is, een echte leider en een echte teamplayer. Iemand die mentaal en fysiek fit is en bovenal zorgt voor spelplezier. Uit elke provincie van Nederland wordt per categorie de (assistent-)scheidsrechter geselecteerd met de meeste stemmen.

Uiteindelijk kiest de vakjury per categorie 1 winnaar die naar huis gaat met de titel Amateur Scheidsrechter van het jaar. De vakjury bestaat uit Bas Nijhuis, Sjoerd Mossou, Franca Overtoom en Marc van Erven. 

Bekijk alle informatie op de website en breng jouw stem uit  👈