Sport Vacatures Zoeken | Werken in Sport en Bewegen

De vacatures op deze Website hebben allemaal een connectie met Sport en Bewegen. De Sportbalie wil het voor alle werkzoekenden, werkgevers en zelfstandig ondernemers in de Sportbranche makkelijker maken om met elkaar in contact te komen en de juiste match te maken. De Sportbalie heeft drie verschillende pagina’s om eenvoudig Sport vacatures te zoeken.

De Sportbalie voor werkzoekenden

Op de vacature pagina staat een overzicht van de beschikbare vacatures. Het overzicht staat standaard gesorteerd op de datum van publicatie. U kan het aanbod ook naar eigen voorkeur sorteren. Op de pagina uitgebreid zoeken heeft u meer zoekopties tot uw beschikking. Voor een klassiek overzicht is er de vacature kaart.

Volg de Sportbalie via de Website en Social Media en blijf op de hoogte van vacatures in de Sportbranche. Maak een vacature alert aan om nog beter op de hoogte te blijven. Stel uw voorkeuren in door de gewenste filters aan te vinken en ontvang de vacatures van uw keuze per e-mail.

De Sportbalie voor werkgevers

Het platform van de Sportbalie is ingericht ten behoeve van de werving en selectie door externe partijen, wij verzorgen de selectie van kandidaten niet zelf. Wanneer kandidaten op een vacature reageren dan solliciteert men altijd direct bij de werkgever.

Werkgevers die zich bij de Sportbalie presenteren hebben een eigen bedrijfspagina. Op deze pagina staat informatie over de organisatie weergegeven en daar vindt u ook een overzicht van de beschikbare vacatures. Bekijk het overzicht via de optie branche in het hoofdmenu en kies uw favoriet.

De Sportbalie voor ondernemers

Ondernemers in Sport en Bewegen die zich bij de Sportbalie presenteren beschikken over een persoonlijke promotie pagina. Op de promotie pagina staat informatie over de ondernemer en staan de beschikbare diensten van uw onderneming weergegeven.

Het doel van de sport ondernemers database is om opdrachtgevers en ondernemers in de Sportbranche makkelijker met elkaar in contact te brengen. De sport ondernemers database is een podium voor freelancers, interim professionals, ondernemers en zzp-ers die hun diensten en expertise extra onder de aandacht willen brengen.

Volg de Sportbalie ook via LinkedIn