Werkgevers Sport en Bewegen

Welkom bij de Sportbalie. De missie van de Sportbalie is om een overzicht aan te bieden van stages, vacatures en zzp opdrachten uit de gehele Sportbranche. Wij willen het voor werkzoekenden, werkgevers en zelfstandig ondernemers die zich richten op Sport en Bewegen makkelijker maken om met elkaar in contact te komen en de juiste match te maken.

Door het aanbod van vacatures in de Sportbranche centraal te publiceren krijgen steeds meer gëinteresseerden de mogelijkheid om een stage, vacature of opdracht te vinden die beter aansluit bij de wensen en mogelijkheden. Op deze manier wil de Sportbalie van toegevoegde waarde zijn voor alle partijen die betrokken zijn bij Sport en Bewegen.

Wanneer we spreken over de Sportbranche dan bedoelen we het geheel aan organisaties welke direct én indirect bij Sport zijn betrokken. Veel vacatures in de Sportbranche overlappen vacatures in andere vakgebieden zoals bijvoorbeeld in de Detailhandel, Dienstverlening, Gezondheidszorg, Horeca, ICT, Kinderopvang, Media, Onderwijs, Overheid, Recreatie, Recruitment en Vrijetijdsbesteding.

Plaats vacatures op een betrouwbare website die geoptimaliseerd is voor Google, Apple Safari en Microsoft Bing zoals de Sportbalie. De SEO optimalisatie voor de meest gebruikte zoekmachines zorgt ervoor dat geplaatste vacatures lokaal, in de gemeente en provincie, en landelijk zichtbaar zijn op het internet.

Dit platform is ingericht ten behoeve van de werving en selectie door externe partijen, wij verzorgen de selectie van kandidaten niet zelf. Wanneer je reageert op een vacature dan solliciteer je altijd direct bij de werkgever.

Kom ook in beeld bij werkzoekenden en registreer als Werkgever Sport en Bewegen.