Van een binnenles naar een buitenles, zo doe je dat !

BSO Wijs

Starten met buitenonderwijs : hoe doe je dat ?

Met dit in gedachten ontwikkelden BuitenSpeelOpvang Wijs! samen met Milieu Educatie Centrum ‘Natuurkwartier’ Nieuwegein samen een methode voor basisscholen waarmee scholen praktisch aan de slag kunnen gaan met buitenonderwijs. Twee jaar lang is de methode in praktijk gebracht en getest door 8 basisscholen in Nieuwegein.

Wil je als school ook de overstap maken naar buiten, of voorzichtig beginnen met buitenlessen ? Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan bij het geven van buitenonderwijs. Van het geven van inspiratiesessies om draagvlak te creëren tot het geven van begeleiding bij de buitenlessen. Van het betrekken van de ouders, tot aan het ontwikkelen van de lessen. Afhankelijk van de ambitie en vraag van de school kunnen wij helpen bij het implementeren van buitenonderwijs.

Ontvang gratis de buitenlesmethode (e-book) met daarin praktische handvaten om je op weg te helpen. Download het E-book Heb je extra inspiratie nodig? Stuur dan een mail naar info@bsowijs.nl en ontvang 3 voorbeeldlessen voor groep 3-4, 5-6 en 7-8.

Wil je als school ook begeleiding bij buitenonderwijs, Neem contact op met Sandra Hofhuis / Frija Bleijerveld van BSO Wijs (0343-758418) of mail naar info@bsowijs.nl

Werken bij BSO Wijs! Bekijk de vacatures.

Bron: BSO Wijs!