Routemaker wandeltocht Nacht van de Vluchteling

Kom jij ons Team versterken? Ter ondersteuning van het wandelevenement de Nacht van de Vluchteling zijn we op zoek naar een Routemaker. In het weekend van 15-16 juni 2024 organiseert Stichting Vluchteling de vijftiende editie van de Nacht van de Vluchteling; een wandeltocht van 10, 20 of 40 kilometer in tien steden waarbij deelnemers aandacht vragen voor mensen op de vlucht en geld ophalen voor noodhulp wereldwijd.

OVER DE NACHT VAN DE VLUCHTELING

De Nacht van de Vluchteling wordt georganiseerd in tien steden; de 10 en 20 kilometer routes starten en finishen zaterdagavond op dezelfde locatie. Bij de 40 kilometer route starten de deelnemers om middernacht en finishen zondagochtend in een andere stad/locatie. Iedere stad heeft een eigen Routemanager die verantwoordelijk is voor de organisatie van de routes.

We zijn op zoek naar een Routemaker die ons Routeteam komt versterken. Het Routeteam is verantwoordelijk voor het uitstippelen en uitzetten van de routes en bestaat uit o.a. kop – en staartlopers en mensen die de routeborden en pijlen ophangen en er weer afhalen. Als Routemaker bedenk je leuke en mooie routes voor de deelnemers. Je controleert de volledige route ook fysiek: zo check je de haalbaarheid en de knelpunten van de route en kun je goed inschatten of deze geschikt is voor onze deelnemers. Samen met de Routemanager bepaal je de rustlocaties. Ook geef je ons advies over wat wij moeten inzetten op de route om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen.

WAT HEBBEN WIJ NODIG?

  • We zijn specifiek op zoek naar een Routemaker die bekend is met de omgeving Amsterdam en Utrecht.
  • Onze deelnemers geven we de routes graag mee in een GPX, Google Maps en via een uitgeschreven route. Ervaring hiermee is een pre.
  • Enige flexibiliteit als de route aangepast moet worden aan de hand van de vergunningsaanvraag.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Naast het bijdragen aan een fantastisch evenement met hele dankbare deelnemers, een heel gezellig en gemotiveerd team dat altijd bereid is om jouw vragen te beantwoorden of om mee te sparren.
  • Een vergoeding is bespreekbaar in overleg.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op via info@nachtvandevluchteling.nl

Bekijk alle informatie op de website van Stichting Vluchteling.