thumbnail

Vrijwilliger bij Alpe d'HuZes : Het mooiste vak

‘Fijnere collega-vrijwilligers dan bij Alpe d’HuZes vind je nergens’. Het werk van de Alpe d’HuZes-vrijwilliger doet ertoe én je krijgt er ook ontzettend veel voor terug. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers kan Alpe d’HuZes jaarlijks miljoenen euro’s via het Alpe d’HuZes/KWF-fonds te besteden aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Lees hoe andere vrijwilligers hun werk bij Alpe d’HuZes..

Lees verder
thumbnail

Sport Vacatures Plaatsen | Werken in Sport en Bewegen

De Sportbalie is het platform voor de Sportbranche. De Website is ontwikkeld om de vraag en het aanbod van vacatures en opdrachten in de Sportbranche op een centrale plek bij elkaar te brengen. Wij willen het voor werkzoekenden, werkgevers en ondernemers makkelijker maken om met elkaar in contact te komen en de juiste match te maken. Werkgevers die vacatures bij de Sportbalie plaatsen beschikken over een account met bedrijfspagina. Op..

Lees verder
thumbnail

Hybride vergaderen met digitaal stemmen enorm in opkomst

Meer en meer organisaties houden hybride vergaderingen waarbij ook gestemd kan worden. Stemgerechtigden hebben daarbij de mogelijkheid om naar de locatie van de vergadering toe te komen. Echter, ze kunnen de vergadering ook online volgen en online hun stem uitbrengen. We zien dat de totale opkomst daarmee vaak verhoogd wordt. Veel van onze opdrachtgevers zien het als een goede ontwikkeling als meer mensen bij besluitvorming betrokken zijn.  Uiteraard kun je..

Lees verder
thumbnail

Het werkprogramma voor 2023 van de Nederlandse Sportraad

De Nederlandse Sportraad (NLsportraad) ziet dat sport en bewegen leeft in de samenleving en merkt dit aan het aantal adviesaanvragen en verzoeken om bijdragen dat op de raad afkomt. Daarbij gaat het om verzoeken die zich op actuele thema’s focussen (toenemende problematiek onder jongeren, coronascenario’s), maar ook om thema’s die al langer vragen om onafhankelijk advies (sport en bewegen van ondervertegenwoordigde groepen of de rol van media bij topsport). Daarom..

Lees verder
thumbnail

Boek een kennismakingsles bij De Goese Golf in Zeeland

Maak kennis met De Goese Golf en de golfsport door deel te nemen aan onze kennismakingsles. Tijdens deze dag neemt onze golfpro u mee naar de oefenfaciliteiten waar u uw eerste stap op de ‘green’ zet. De basistechnieken zoals chippen, putten en swingen worden tijdens deze les met u doorgenomen. De prijs bedraagt € 15,00 inclusief koffie en gebruik van materialen zoals ballen en clubs. We adviseren u om gemakkelijke..

Lees verder
thumbnail

Meld je gratis aan voor de Dutch Fitness Awards 2022

Nu gratis aanmelden voor fitnessclubs en personal trainers ! De missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de fitnessbranche ontzettend veel doorzetters en die verdienen een podium! Fitnessclubs en Personal Trainers maken daarom kans op felbegeerde Awards in hun eigen gemeente en provincie ! Een vakjury..

Lees verder
thumbnail

Aandacht voor Topsport, Sport en Bewegen in de Provincies

Provincies zien sportstelsel als basis om de continuïteit van sport te waarborgen De afgelopen maanden heb ik gesproken met alle gedeputeerden voor sport van de provincies. Het waren goede gesprekken, over de plek die topsport, sport en bewegen in hun provincie innemen. Ik ben blij met alle aandacht van provincies voor (top)sport en bewegen. Hoewel er nog een grote variatie zit in de rollen die de provincies op zich nemen..

Lees verder
thumbnail

De NLsportraad is op zoek naar een nieuw raadslid

De Nederlandse Sportraad (NLsportraad) heeft een vacature voor een nieuw raadslid. Deze vacature is op 30 augustus 2022 in de  gepubliceerd. De NLsportraad is op zoek naar een kandidaat met ervaring in het openbaar bestuur en die tevens bekend is met de rol van overheden (provincies en gemeenten); maatschappelijke en sociale opgaven in relatie tot sport en bewegen en (semi-)publieke stelsels, waaronder sport, welzijn, gezondheid, zorg en onderwijs. Inlichtingen over..

Lees verder
thumbnail

Van een binnenles naar een buitenles, zo doe je dat !

Starten met buitenonderwijs : hoe doe je dat ? Met dit in gedachten ontwikkelden BuitenSpeelOpvang Wijs! samen met Milieu Educatie Centrum ‘Natuurkwartier’ Nieuwegein samen een methode voor basisscholen waarmee scholen praktisch aan de slag kunnen gaan met buitenonderwijs. Twee jaar lang is de methode in praktijk gebracht en getest door 8 basisscholen in N’gein. Wil je als school ook de overstap maken naar buiten, of voorzichtig beginnen met buitenlessen ?..

Lees verder
thumbnail

Jubileumeditie Amsterdam City Swim haalt een recordbedrag op

Ruim 2.500 deelnemers sprongen vandaag in de Amsterdamse grachten om geld op te halen voor onderzoek naar ALS. Meer dan  1.000 toeschouwers, 60 patiënten met hun dierbaren,  300 vrijwilligers en 50 partners/sponsoren maakten deze dag een om nooit te vergeten. Een zonnige dag, met een lach en een traan. Niet alleen met een recordbedrag van €1.142.581,- euro, maar ook met sportieve prestaties en waardevolle herinneringen. De Amsterdam City Swim (ACS)..

Lees verder