thumbnail

Op donderdag 6 juni beklimmen 5000 deelnemers de Alpe d’Huez

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op de eerste donderdag van juni beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez, een berg in de Franse Alpen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is..

Lees verder
thumbnail

Sport Vacatures Plaatsen | Werken in Sport en Bewegen

Vacatures plaatsen voor werk in Sport en Bewegen? Plaats uw vacatures op een betrouwbare website die geoptimaliseerd is voor Google, Apple Safari en Microsoft Bing zoals de Sportbalie. De SEO optimalisatie voor de meest gebruikte zoekmachines zorgt voor een aanzienlijk groter bereik onder uw doelgroep. Uw vacatures zijn lokaal, in de gemeente en provincie, landelijk en zelfs wereldwijd beter vindbaar. De Sportbalie is het platform voor de Sportbranche. De website..

Lees verder
thumbnail

Routemaker wandeltocht Nacht van de Vluchteling

Kom jij ons Team versterken? Ter ondersteuning van het wandelevenement de Nacht van de Vluchteling zijn we op zoek naar een Routemaker. In het weekend van 15-16 juni 2024 organiseert Stichting Vluchteling de vijftiende editie van de Nacht van de Vluchteling; een wandeltocht van 10, 20 of 40 kilometer in tien steden waarbij deelnemers aandacht vragen voor mensen op de vlucht en geld ophalen voor noodhulp wereldwijd. OVER DE NACHT..

Lees verder
thumbnail

Ministerraad benoemt Hugo van der Poel als lid NLsportraad

Op voordracht van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is Hugo van der Poel vandaag door de ministerraad benoemd als lid van de Nederlandse Sportraad. Tot 1 januari van dit jaar was Hugo van der Poel werkzaam als directeur-bestuurder van het Mulier Instituut dat sportonderzoek doet voor beleid en samenleving. Eerder was hij werkzaam als universitair hoofddocent Vrijetijdswetenschappen aan de Universiteit Tilburg en lector Vrijetijd- en Sportmanagement aan de..

Lees verder
thumbnail

Doe mee met de Amsterdam City Swim op zondag 8 september

De Amsterdam City Swim (ACS) 2024 is een inspirerend evenement waarbij deelnemers door de Amsterdamse grachten zwemmen om geld in te zamelen en bewustwording te creëren voor de spierziekte ALS. Dit evenement vindt plaats op zondag 8 september en biedt verschillende manieren om deel te nemen, zowel in het water als op de kade. Bekijk alle deelnamemogelijkheden op de van De Amsterdam City Swim. Bron:

Lees verder
thumbnail

Boek een kennismakingsles bij De Goese Golf in Zeeland

Jouw golfspel verbeteren met golfles. Omdat net dat ene lesje voor jou het verschil kan maken. Bijvoorbeeld voor een lagere handicap. Of omdat jij nog niet weet of golfen wel bij jou past. Dus of je nu een ervaren golfer bent, een beginner of iemand die nog nooit een golfclub heeft vastgehouden.  Jouw golfspel verbeteren doe je naast lessen, vooral door zelf te blijven oefenen. Daar draait het om bij..

Lees verder
thumbnail

Hybride vergaderen met digitaal stemmen enorm in opkomst

Meer en meer organisaties maken de overstap van een fysieke vergadering naar een hybride vergadering. Stemgerechtigden hebben daarbij de mogelijkheid om naar de locatie van de vergadering toe te komen. Echter, ze kunnen de vergadering ook online volgen en online hun stem uitbrengen. We zien dat de totale opkomst daarmee vaak verhoogd wordt. Veel van onze opdrachtgevers zien het als een goede ontwikkeling als meer mensen bij besluitvorming betrokken zijn...

Lees verder
thumbnail

Vrijwilliger bij Alpe d'HuZes 'Het mooiste vak'

‘Fijnere collega-vrijwilligers dan bij Alpe d’HuZes vind je nergens’. Het werk van de Alpe d’HuZes-vrijwilliger doet ertoe én je krijgt er ook ontzettend veel voor terug. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers kan Alpe d’HuZes jaarlijks miljoenen euro’s via het Alpe d’HuZes/KWF-fonds te besteden aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Lees hoe andere vrijwilligers hun werk bij Alpe d’HuZes..

Lees verder
thumbnail

Team Sportservice • Luister nu podcast aflevering 25

In aflevering 25 van de podcast Sport & Samenleving praten we met Kirsten Evenblij, consultant Valpreventie bij VeiligheidNL, Diek Scholten, coördinator voor de samenwerkende eerstelijns zorg en Daphne Tervelde, buurtsportcoach bij Team Sportservice. Deze podcast staat in het teken van vitaal ouder worden, met name over de uitdaging in het verminderen van het aantal valongevallen bij ouderen en de schadelijke gevolgen daarvan voor het individu. We spreken ook over de..

Lees verder
thumbnail

Bekijk het inspiratieboekje voor de Koningsspelen

Ontdek nieuwe sporten en spellen: bekijk nu het inspiratieboekje. In het inspiratieboekje vind je 10 spellen die je in de gymzaal of op het schoolplein kunt spelen met items uit het Koningsspelen Sport -en Feestpakket. Dit jaar staat de Koningsspelen in teken van het thema ‘Ontdek!’. We hebben het pakket zo samengesteld dat kinderen zoveel mogelijk verschillende sporten uit kunnen proberen. Daarmee kunnen ze ontdekken aan welke sport ze plezier..

Lees verder