Team Sportservice • Luister nu podcast aflevering 20

Op 15 maart 2023 vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Wat zijn de mogelijkheden voor de provincie op het gebied van sportbeleid? Dat bespreken we met Rosan Kocken, Mirjam Sterk en Jan Markink (gedeputeerden Sport uit Noord-Holland, Utrecht en Gelderland).

Aflevering 20. Sport en bewegen in de Provinciale Staten


Wat verstaan we onder aangepast sporten? En misschien nog wel belangrijker is de vervolgstap: hoe bereik je als sportaanbieder (potentiële) sporters met een beperking? Daarover gaat Lennart Booij in gesprek met Arjo Wijnhorst, initiatiefnemer en online marketeer van Uniek Sporten, Sandra van Wijhe-Faase, regioconsulent Aangepast Sporten en Hajo van der Harst, Beleidsadviseur Sport en Bewegen voor de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Samen discussiëren zij over het belang van aangepast sporten en waarom regionale samenwerking noodzakelijk is. 

Aflevering 19. Aangepast sporten: waarom is een regionale samenwerking noodzakelijk?

 

Abonneer je op de podcast

Geen aflevering meer missen? Abonneer je dan op de Sport & Samenleving Podcast. Deze is beschikbaar via de podcast apps. Bekijk alle informatie op de website van Team Sportservice.

Werken bij Team Sportservice

Bekijk de vacatures bij Team Sportservice.