Talentendag Nederlandse Curling Bond : maak kennis met Curling!

Curling Bond

Zondag 11 september : Curling Talentendag ! Kom jij ook ?

Ben je tussen de 12 en 25 jaar oud, of ken je iemand in je omgeving rond deze leeftijdscategorie, en wil je graag kennismaken met curling? De Nederlandse Curling Bond is op zoek naar nieuw talent ! Houd je van een uitdaging, ben je opzoek naar een nieuwe of tweede sport en vind je een multidisciplinaire sport (fysiek, strategisch en mentaal) interessant dan is dit je kans !

Op zondag 11 september organiseren wij een gratis toegankelijke talentendag van 10u-17u in het Nationale trainingscentrum bij Curlingbaan Zoetermeer.

Is curling iets voor jou ? Ben je lenig, heb je een goed uithoudingsvermogen en kan je je voor een lange periode goed concentreren dan is curling het helemaal. We heten je dan van harte welkom op onze talentendag !

Tijdens deze talentendag gaan we naast het oefenen van het glijden en vegen op het ijs, ook verschillende testjes naast het ijs doen. Dit alles onder leiding van de spelers van de Nederlandse Selectie, de bondscoach en talenten uit het talentenprogramma. Zij geven je tips en kunnen je informeren over het trainen en spelen bij verenigingen of over het talentenprogramma van de bond.

Curling is voor iedereen! Bekijk alle informatie op de website!