Schrijf je in voor de Amsterdam City Swim op 28 agustus 2022

Amsterdam City Swim

Spread the news! Vandaag gaat de inschrijving van Amsterdam City Swim 2022 open! Ben jij een #wavemaker en spring jij zondag 28 augustus 2022 met 3000 anderen de grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS? Meld je dan gelijk aan!

MEEDOEN OP JOUW MANIER

Amsterdam City Swim is voor iedereen die Stichting ALS een hart onder de riem wil steken en van zwemmen houdt. Of je nou mee wilt doen omdat je een recordtijd wilt neerzetten, voor de beleving van het zwemmen door de grachten of om aandacht te genereren voor de ziekte. Het maakt niet uit om welke reden je zwemt. Iedereen is welkom vanaf 10 jaar oud. Je leest hier meer over alle deelnamemogelijkheden. 

JUBILEUMJAAR

Dit jaar is extra speciaal, want het is het 10e jaar van dit mooie zwemevent! Naast dat wij de afgelopen twee edities niet samen hebben kunnen zwemmen door corona, maakt het dit jaar nog specialer dan ooit! Sinds 2012 zetten wij ons als Amsterdam City Swim in om ALS de wereld uit te helpen. Om samen met alle betrokkenen zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS die wetenschappelijk onderzoek en de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten mogelijk maakt.

Bron: Amsterdam City Swim