Registratiepagina


Op deze pagina registreert u zich als Ondernemer of als Werkgever bij de Sportbalie. Na registratie ontvangt u de bevestiging per e-mail met een wachtwoord. Vervolgens zal de Sportbalie uw aanvraag behandelen en uw account zo spoedig mogelijk activeren. Ook deze bevestiging ontvangt u per e-mail.

 

Na activatie is uw account klaar voor gebruik en kan u aan de slag met uw promotie pagina of de informatie op de bedrijfspagina. Er is bij registratie de optie om het profiel ‘niet weer te geven’. Zodoende kan u eerst de gewenste informatie plaatsen voordat uw pagina openbaar zichtbaar wordt. De zichtbaarheid van uw pagina beheert u via uw online account.

 

We vragen u om de gegevens bij registratie volledig in te vullen en een herkenbaar zakelijk e-mailadres te gebruiken. Op het geregistreerde e-mailadres van uw account ontvangt u berichten wanneer bezoekers van de website gebruik maken van het contactformulier. De Sportbalie gebruikt uw gegevens alleen voor de bedrijfsvoering en om u beter van dienst te kunnen zijn. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en van ons ontvangt u geen reclame uitingen.

 

De Sportbalie wil iedereen de beste gebruikerservaring bieden tijdens een bezoek aan onze website. Mocht u iets zijn opgevallen of komt u er even niet uit neem dan contact met ons op. Tip: Voeg het adres info@sportbalie.com toe aan uw adresboek, of uw lijst met veilige afzenders, dan komen berichten in principe niet in uw spambox terecht. Op deze wijze bent u er ook zeker van dat u geen gegevens aan derden verstrekt.

 

Let op ! De gekozen gebruikersnaam kan na registratie niet worden gewijzigd. Alle andere wijzigingen voert u eenvoudig zelf door via uw online account. Maak een keuze in het menu om u als Ondernemer of als Werkgever te registreren.