Posters Alpe d’HuZes verkrijgbaar bij 28 Bike Totaal Fietsenwinkels

Heb jij de Alpe d’HuZes-poster al achter het raam hangen of op het prikbord op je werk? Nog niet? Kom de poster dan halen bij Bike Totaal. Je kunt bij 28 Bike Totaal fietsenwinkels terecht. Met het netwerk van Bike Totaal is er altijd een winkel in de buurt waar je de posters kunt ophalen.

Alle winkels zijn bevoorraad en de posters zijn hier gratis op te halen. Dit is een eenmalige actie. Op=op. Vis je achter het net, probeer dan een van de andere winkels in de lijst (zie hieronder). Of kom 25 februari 2023 naar de tweede Alpe d’HuZes-dag waar posters verkrijgbaar zijn.

Bike Totaal is een sponsor van Alpe d’HuZes. Deze keten van fietsenwinkels verzorgt tijdens de koersweek de fietsreparaties op de berg.

Bekijk hier waar de posters verkrijgbaar zijn

Alpe d’HuZes is het grootste fundraising event van Nederland. Doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Elke Euro die door de deelnemers wordt opgehaald gaat rechtstreeks naar onderzoek tegen kanker. Alpe d’HuZes wordt 100% gerund door vrijwilligers binnen alle geledingen van de organisatie, bestuur en raad van toezicht. 

Bij Alpe d’HuZes doet iedereen precies waar hij of zij goed in is. Het hele jaar door hebben we mensen nodig. Vrijwillig natuurlijk. Maar niet vrijblijvend! Wil jij je kwaliteiten en vaardigheden inzetten voor Alpe d’HuZes? Bekijk onze vacatures of laat ons weten waar jij goed in bent! 

Bron: Alpe d’HuZes