Informatie over de Website

De vacatures en opdrachten op deze Website hebben allemaal een connectie met Sport en Bewegen. De Sportbalie wil het voor alle werkzoekenden, werkgevers en zelfstandig ondernemers in de Sport makkelijker maken om met elkaar in contact te komen en de juiste match te maken.

Momenteel worden vacatures in de Sportbranche via te veel verschillende, en vaak duur betaalde, kanalen aangeboden met als gevolg dat er geen overzicht is en de doelgroep niet als geheel kan worden bereikt. De Sportbalie wil daar verandering in brengen.

Door het aanbod in de Sportbranche centraal te publiceren heeft iedereen de mogelijkheid om een stage, vacature of opdracht te vinden die matched. Op deze manier wil de Sportbalie een win-win situatie creëren voor alle betrokken partijen in de Sportbranche.

Maak een vacature alert aan om beter op de hoogte te blijven van uw favoriete vacatures in de Sportbranche. Stel uw voorkeuren in door de gewenste filters aan te vinken en ontvang eenvoudig de melding van uw keuze per e-mail.

Blijf op de hoogte en volg de Sportbalie ook via LinkedIn.

Over het vacature aanbod

De Sportbalie is het platform voor de Sportbranche. Het doel van de Sportbalie is om een overzicht te bieden van stages, vacatures en zzp opdrachten uit de gehele Sportbranche.

Ons platform is ingericht ten behoeve van de werving en selectie door externe partijen, wij verzorgen de selectie van kandidaten niet zelf. Wanneer u reageert op een vacature dan solliciteert u direct bij de werkgever.

Op de vacature pagina staat een overzicht van alle vacatures. Het overzicht staat standaard gesorteerd op de datum van publicatie. U kan het aanbod ook naar eigen voorkeur sorteren. Op de pagina uitgebreid zoeken heeft u meer zoekopties tot uw beschikking. Voor een klassiek overzicht is er de vacature kaart.

Werkgevers die zich bij de Sportbalie presenteren hebben een eigen bedrijfspagina. Op deze pagina staat informatie over de organisatie weergegeven en daar vindt u ook een overzicht van de gepubliceerde vacatures. 

Neem contact met ons op wanneer uw organisatie specifieke wensen heeft. De Sportbalie levert maatwerk om alle organisaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.