icon box image

Welkom bij de Sportbalie

Het doel van de Sportbalie is om een overzicht aan te bieden van stages, vacatures en zzp opdrachten uit de gehele Sportbranche. Wij willen het voor werkzoekenden, werkgevers en zelfstandig ondernemers die zich richten op Sport en Bewegen makkelijker maken om met elkaar in contact te komen en de juiste match te maken.

icon box image

Uw eigen Account & Bedrijfspagina

Bij de Sportbalie beschikt uw organisatie over een eigen bedrijfspagina. U registreert zich eerst als werkgever en na activatie van uw account plaatst u op de bedrijfspagina de gewenste informatie. De registratie van een account en de bedrijfspagina zijn kosteloos. U plaatst vacatures tegen een sportief tarief en heeft de vacatures in eigen beheer.

icon box image

Nieuws en Evenementen

Het is voor alle organisaties in de Sportbranche belangrijk om onder de aandacht te blijven bij uw doelgroep. Daarom informeert de Sportbalie bezoekers van ons platform ook graag over evenementen en brengen wij nieuwsitems van adverteerders.

Wanneer u bijvoorbeeld een aankondiging, dienst, opleiding of product onder de aandacht wil brengen dan bent u bij de Sportbalie aan het juiste adres. Stuur uw opdracht met tekst, foto´s en YouTube links per e-mail naar de Sportbalie en uw promotie zal doorgaans de volgende werkdag worden geplaatst op de nieuwspagina van de website.

icon box image

Vacature Plaatsen

Na activatie van uw account plaatst u eerst de informatie op uw bedrijfspagina inclusief uw logo. Daarna kan u zelf eenvoudig vacatures plaatsen en beheren tegen een sportief tarief. Ook kan u de plaatsing van vacatures uitbesteden aan de Sportbalie. 

Wanneer u zelf een vacature plaatst dan komt de vacature na activatie online. De nieuw geplaatste vacatures zullen dagelijks worden nagelopen op inhoud, opmaak en volledigheid. Bekijk ook de handleiding voor praktische informatie. Als extra optie is er de mogelijkheid om vacatures te laten illustreren met een foto of YouTube promotie.