Account registreren als Werkgever

Stuur een mail naar info@sportbalie.com vanaf jouw zakelijke e-mailadres en wij maken kosteloos een bedrijfsaccount voor je aan. Na registratie ontvang je de bevestiging per e-mail met een inlogcode voor de website. Je kan de informatie zelf op de bedrijfspagina plaatsen en beheren en bent zichtbaar in de Sport Werkgevers Database.

Hulp nodig met de bedrijfspagina of liever uitbesteden? Stuur de informatie per e-mail naar de Sportbalie en wij zorgen er gratis voor dat jouw organisatie optimaal in beeld komt. Daarna kan je zelf eenvoudig vacatures plaatsen en beheren, of het plaatsen en beheren van vacatures uitbesteden aan de Sportbalie. Kom in beeld bij werkzoekenden en registreer als Werkgever Sport en Bewegen.

Overzicht diensten van de Sportbalie. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Vacature plaatsen € 60 per vacature

Je plaatst zelf een vacature via jouw online account of je stuurt de gegevens naar de Sportbalie en wij plaatsen de vacature in jouw account. Wanneer je zelf een vacature plaatst dan komt de vacature na activatie online. De beheerder van de website loopt dagelijks de nieuw geplaatste vacatures na op inhoud, opmaak en volledigheid.

Doorlopende vacature € 90 per vacature

Wanneer jouw organisatie doorlopend op zoek is naar nieuwe medewerkers in specifieke functies, nieuw talent of stagiairs dan plaats je een doorlopende vacature. De looptijd van een vacature zonder sluitingsdatum is maximaal 12 maanden. De vacature verschijnt minimaal iedere 3 maanden weer boven aan het overzicht door herplaatsing.

Extra vacature illustratie

Wanneer je een vacature wil laten illustreren met een foto en/of YouTube promotie dan stuur je de gegevens per e-mail naar de Sportbalie en de beheerder van de website maakt het in orde. Voor het illustreren van vacatures rekenen wij geen extra kosten.

Nieuwsbericht plaatsen € 60 per item 

Het is voor alle organisaties in de Sportbranche belangrijk om onder de aandacht te blijven. Daarom informeert de Sportbalie bezoekers van ons platform ook graag over evenementen en brengen wij nieuwsitems van adverteerders.

Wanneer je bijvoorbeeld een aankondiging, dienst, opleiding of product onder de aandacht wil brengen dan ben je bij de Sportbalie aan het juiste adres. Stuur jouw opdracht met tekst, foto´s en/of YouTube links per e-mail naar de Sportbalie.

Voordelen van de Sportbalie voor Werkgevers

  • Een gratis account en bedrijfspagina
  • De organisatie is altijd zichtbaar op de website
  • Groot bereik onder gëinteresseerden via het internet
  • Kandidaten solliciteren altijd rechtstreeks bij de werkgever
  • Geoptimaliseerd voor de meest gebruikte zoekmachines
  • Zelf vacatures plaatsen en beheren of uitbesteden
  • Illustratie met een foto en/of YouTube promotie

Extra zichtbaarheid via de Sportbalie

  • Het bedrijfslogo is zichtbaar in de carrousel onderaan de hoofdpagina’s
  • Een uitgelichte vacature staat bovenaan de vacature overzichten vermeld

Maatwerkafspraak

Neem contact met ons op wanneer jouw organisatie specifieke wensen heeft zoals het onbeperkt plaatsen van vacatures. Je plaatst al onbeperkt vacatures vanaf € 600 per jaar. De Sportbalie levert maatwerk om alle organisaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Naast de services die wij aanbieden op het gebied van vacature plaatsing en promotie kan de Sportbalie uw organisatie ook ondersteunen op andere vakgebieden binnen de Sportbranche. Neem contact op en laat ons weten hoe we uw organisatie vooruit kunnen helpen op het gebied van competities, evenementen, projectmanagement en website- en social media beheer.

Contact met de Sportbalie

Kijk op de contactpagina voor de mogelijkheden.