De Sportbalie | Het nieuwe platform voor de Sportbranche

Om het mogelijk te maken dat werkzoekenden, werkgevers en ondernemers in de Sportbranche elkaar makkelijker kunnen vinden lanceren we het platform de Sportbalie. De Website is ontwikkeld om de vraag en het aanbod van vacatures en opdrachten in de Sportbranche op een centrale plek bij elkaar te brengen en zo beide partijen te faciliteren om sneller de beste match te kunnen maken.

Het design van de Website is erop gericht om de gebruikerservaring voor alle bezoekers zo prettig mogelijk te maken. Ook is er veel aandacht besteed aan de online accounts zodat u op een eenvoudige manier zelf gegevens kan beheren. De Sportbalie heeft het doel om de Sportbranche toegankelijker te maken voor iedereen.

De Sportbalie voor werkzoekenden

Op de vacature pagina staat een overzicht van de beschikbare vacatures. Het overzicht staat standaard gesorteerd op de datum van publicatie. U kan het aanbod ook naar eigen voorkeur sorteren. Op de pagina uitgebreid zoeken heeft u meer zoekopties tot uw beschikking. Voor een klassiek overzicht is er de vacature kaart.

De Sportbalie voor werkgevers

Het platform van de Sportbalie is ingericht ten behoeve van de werving en selectie door externe partijen, wij verzorgen de selectie van kandidaten niet zelf. Wanneer kandidaten op een vacature reageren dan solliciteert men altijd direct bij de werkgever.

Werkgevers die zich bij de Sportbalie presenteren hebben een eigen bedrijfspagina. Op deze pagina staat informatie over de organisatie weergegeven en daar vindt u ook een overzicht van de beschikbare vacatures. Bekijk het overzicht via de optie branche in het hoofdmenu en kies uw favoriet.

De Sportbalie voor ondernemers

Ondernemers in Sport en Bewegen die zich bij de Sportbalie presenteren beschikken over een persoonlijke promotie pagina. Op de promotie pagina staat informatie over de ondernemer en staan de beschikbare diensten van uw onderneming weergegeven.

Het doel van de sport ondernemers database is om opdrachtgevers en ondernemers in de Sportbranche makkelijker met elkaar in contact te brengen. De sport ondernemers database is een podium voor freelancers, interim professionals, ondernemers en zzp-ers die hun diensten en expertise extra onder de aandacht willen brengen.

Volg de Sportbalie ook via LinkedIn