De Sportbalie | Het nieuwe platform voor de Sportbranche

Om het mogelijk te maken dat werkzoekenden, werkgevers en ondernemers in de Sportbranche elkaar makkelijker kunnen vinden lanceren we het platform de Sportbalie. De website is ontwikkeld om de vraag en het aanbod van vacatures en opdrachten in de Sportbranche op een centrale plek bij elkaar te brengen en zo beide partijen te faciliteren om sneller de beste match te kunnen maken.

Het design van de website is erop gericht om de gebruikerservaring voor alle bezoekers zo prettig mogelijk te maken. Ook is er veel aandacht besteed aan de online accounts zodat u op een eenvoudige manier zelf gegevens kan beheren. De Sportbalie heeft het doel om de Sportbranche toegankelijker te maken voor iedereen.

De Sportbalie voor werkzoekenden – Op de vacature pagina staat een overzicht van de beschikbare vacatures. U kan het aanbod eenvoudig naar eigen voorkeur sorteren. Op de pagina uitgebreid zoeken heeft u meer zoekopties tot uw beschikking. Voor een klassiek overzicht is er de vacature kaart.

De Sportbalie voor werkgevers – Wanneer kandidaten op een vacature reageren dan solliciteert men altijd rechtstreeks bij de werkgever. Werkgevers die zich bij de Sportbalie presenteren beschikken over een gratis bedrijfspagina. Uw organisatie is altijd zichtbaar op de website. 

Plaats uw vacatures op een betrouwbare website die geoptimaliseerd is voor Google, Apple Safari en Microsoft Bing zoals de Sportbalie. De SEO optimalisatie voor de meest gebruikte zoekmachines zorgt voor een aanzienlijk groter bereik onder uw doelgroep. Uw vacatures zijn lokaal, in de gemeente en provincie, landelijk en zelfs wereldwijd beter vindbaar.

De Sportbalie voor ondernemers – Ondernemers in Sport en Bewegen die zich bij de Sportbalie presenteren beschikken over een persoonlijke promotie pagina. De sport ondernemers database is een podium voor freelancers, interim professionals, ondernemers en zzp-ers.