Handleiding voor werkgevers

Wanneer u bij de Sportbalie over een account beschikt dan kan u zelf de gewenste informatie op de bedrijfspagina plaatsen. Ook kan u zelf vacatures plaatsen en beheren. Deze handleiding benoemt een aantal praktische zaken bij het gebruik van uw online account.

Openbare bedrijfspagina

De zichtbaarheid van uw bedrijfspagina beheert u via uw online account. Op deze manier kan u na activatie van uw account eerst de gewenste informatie plaatsen voordat de pagina openbaar zichtbaar wordt. Controleer eventueel de zichtbaarheid van uw pagina via de optie ‘branche’ in het hoofdmenu.

Wanneer u de bedrijfspagina door de Sportbalie laat inrichten dan ontvangen wij graag de volgende bestanden en gegevens :

  • Het bedrijfslogo in jpg of png (max 1MB, minimaal 270 x 210)
  • Voor het beste resultaat gebruikt u de beeldverhouding 4:3
  • Een header in jpg of png (max 1MB, minimaal 1600 x 400)
  • De info tekst voor uw bedrijfspagina 

Wanneer u een account registreert dan zal de Sportbalie uw Social Media kanalen gaan volgen om beter op de hoogte te blijven van uw activiteiten. Ook kunnen wij deze informatie gebruiken om uw bedrijfspagina in te richten of uw vacatures te illustreren.

Kandidaten kunnen via uw bedrijfspagina en geplaatste vacature op de Sportbalie direct doorklikken naar uw Website. Kandidaten solliciteren altijd rechtstreeks bij de werkgever.

Vacature plaatsen

Kopieër de tekst van de vacature vanuit een (Word) document zonder opmaak in het betreffende veld. Daarna kan u de tekst opmaken in het door u gewenste format. Wanneer u alle gegevens en velden heeft ingevuld dan drukt u op ‘vacature plaatsen’. De vacature komt na activatie door de beheerder van de Website online. U kan de status van uw vacature volgen onder het tabblad ‘vacature beheer’. Ondertussen kan u desgewenst de vacature aanpassen. Ook wanneer de vacature online staat kan u te allen tijde de vacature zelf aanpassen.

Vacature illustratie

Indien u een YouTube promotie bij de vacature wil laten plaatsen dan vermeld u de betreffende link onder de vacaturetekst bij het plaatsen van een vacature. Bij activatie van de vacature zal de YouTube promotie vervolgens worden geplaatst door de beheerder van de Website.

Wanneer u een vacature wil laten illustreren met een foto dan stuurt u de gegevens per e-mail naar de Sportbalie en de beheerder van de Website maakt het in orde.

Het gebruik van Google Maps

Wanneer u inlogt bij uw online account dat komt u automatisch op het tabblad ‘organisatie’. De gegevens die u daar invult staan vermeld op uw bedrijfspagina. De ‘adresgegevens’ die u invult staan vermeld onder het contactformulier. De gegevens die u invult bij ‘zoek op de kaart / zoek de locatie’ via Google Maps zijn niet zichtbaar op de Website.

Wanneer u een nieuwe vacature plaatst via het tabblad ‘vacature plaatsen’ dan zijn de gegevens die u invult bij ‘adresgegevens’ niet zichtbaar op de Website. De gegevens die u invult bij ‘zoek op de Kaart / zoek de locatie’ via Google Maps staan vermeld bij de vacature details.

Branche-indeling op de Sportbalie

De Sportbalie heeft de Sportbranche ingedeeld in verschillende sectoren. Wanneer het type organisatie van uw voorkeur nog niet staat vermeld neem dan contact met ons op via e-mail.

De Sportbranche : het geheel aan organisaties welke direct én indirect bij Sport zijn betrokken

Beheerder Website de Sportbalie

De beheerder van de Website loopt dagelijks de nieuw geplaatste vacatures na op inhoud, opmaak en volledigheid. Indien nodig dan corrigeert de Sportbalie de opmaak van de vacature. Wanneer de titel van de vacature te lang of te kort is dan kan de beheerder daar een wijziging in aanbrengen. In principe worden vacatures inhoudelijk niet gewijzigd.

Wanneer u er de voorkeur aan geeft om de vacature door de Sportbalie in uw account te laten plaatsen dan stuurt u alle gegevens per e-mail naar de Sportbalie.

Contactformulier

Op het geregistreerde e-mailadres van uw account ontvangt u berichten wanneer bezoekers van de Website gebruik maken van het contactformulier. Het formulier staat op uw bedrijfspagina en is beveiligd om spam te helpen voorkomen.

Account verwijderen

Stuur uw verzoek per e-mail naar info@sportbalie.com vanaf het geregistreerde e-mailadres.

U stuurt een bericht naar de Sportbalie bij de volgende wijzigingen

  • Het wijzigen van de sluitingsdatum van een geplaatse vacature naar een latere datum.
  • Het toevoegen of wijzigen van een foto of YouTube promotie bij uw vacature.

Contact met de Sportbalie

Kijk op de contactpagina voor de mogelijkheden.