Handleiding voor werkgevers

Deze handleiding benoemt een aantal praktische zaken bij het gebruik van uw online account. Kandidaten solliciteren altijd rechtstreeks bij de werkgever.

Openbare bedrijfspagina

De zichtbaarheid van uw bedrijfspagina beheert u via uw online account. Op deze manier kan u na activatie van uw account eerst de gewenste informatie plaatsen voordat de pagina openbaar zichtbaar wordt. Controleer eventueel de zichtbaarheid van uw pagina via de database.

Wanneer u de bedrijfspagina door de Sportbalie laat inrichten dan ontvangen wij graag de volgende bestanden en gegevens :

  • Het bedrijfslogo in jpg of png (max 1MB, minimaal 270 x 210)
  • Een header in jpg of png (max 1MB, minimaal 1600 x 400)
  • De info tekst voor uw bedrijfspagina 

Indien u niet direct de beschikking heeft over de gevraagde informatie en bestanden dan gebruiken wij de gegevens van uw website en uw social media accounts om de bedrijfspagina in te richten.

Vacature plaatsen

Kopieër de tekst van de vacature vanuit een Word document zonder opmaak in het betreffende veld. Daarna kan u de tekst opmaken in het door u gewenste format. Wanneer u alle gegevens en velden heeft ingevuld dan drukt u op ‘vacature plaatsen’. De vacature komt na activatie door de beheerder van de website online. U kan de status van uw vacature volgen onder het tabblad ‘vacature beheer’ in uw online account. Ondertussen kan u desgewenst de vacature aanpassen. Ook wanneer de vacature online staat kan u te allen tijde de vacature zelf aanpassen.

Vacature illustratie

Wanneer u een vacature wil laten illustreren met een foto en/of YouTube promotie dan stuurt u de gegevens per e-mail naar de Sportbalie en de beheerder van de website maakt het in orde.

Website de Sportbalie

De beheerder van de website loopt dagelijks de nieuw geplaatste vacatures na op inhoud, opmaak en volledigheid. Indien nodig dan corrigeert de Sportbalie de opmaak van de vacature. In principe worden vacatures inhoudelijk niet gewijzigd.

Wanneer u er de voorkeur aan geeft om de vacature door de Sportbalie in uw account te laten plaatsen dan stuurt u de gegevens per e-mail naar de Sportbalie.

Contactformulier

Op het geregistreerde e-mailadres van uw account ontvangt u berichten wanneer bezoekers van de website gebruik maken van het contactformulier. Het formulier staat op uw bedrijfspagina en is beveiligd om spam te helpen voorkomen.

U stuurt een bericht naar de Sportbalie bij de volgende wijzigingen

  • Het wijzigen van de sluitingsdatum van een geplaatse vacature naar een latere datum.
  • Het toevoegen of wijzigen van een foto en/of YouTube promotie bij uw vacature.

Wanneer u bij de Sportbalie over een account beschikt dan kan u zelf de gewenste informatie op de bedrijfspagina beheren. Ook kan u zelf vacatures plaatsen en beheren.

Contact met de Sportbalie

Kijk op de contactpagina voor de mogelijkheden.