Doe mee met het TeamNL Olympic Festival in Den Haag

TeamNL Olympic Festival

Van 23 juli t/m 8 augustus vinden in Tokyo de Olympische Spelen plaats. Tegelijkertijd vindt in Den Haag het TeamNL Olympic Festival plaats. Een uniek sportfestijn met sportieve activiteiten voor iedereen in alle stadsdelen van Den Haag. En het leuke is : jouw organisatie kan hier, ook nu weer, onderdeel van zijn !

Natuurlijk weten we nog niet welke coronaregels dan gelden, daarom werken we met diverse scenario’s. Maar één ding is zeker: het sportplezier gaat er vanaf spatten! Misschien was je in 2016 aanwezig op het festival op het Scheveningse strand ? Dit jaar bieden we ook door de hele stad activiteiten aan. Ons doel: in alle Haagse stadsdelen mensen in beweging krijgen en het olympische gevoel laten ervaren.

Meedoen is makkelijk

In bijgevoegd overzicht vind je alle informatie over het TeamNL Olympic Festival. Hierin staan ook de 12 locaties, de TeamNL Olympic Venues, waar tal van sportieve activiteiten bij jou in de buurt worden aangeboden.

Samen met alle betrokken sportbonden en lokale sportaanbieders maken wij op dit moment de sportieve programmering per locatie concreet. Kun je daarom nu alvast jouw interesse kenbaar maken via: meedoen@teamnlolympicfestival.nl

Vermeld in de e-mail :

  • Naar welke locatie je voorkeur uitgaat;
  • Met welke groep je wilt deelnemen aan de activiteiten;
  • Met hoeveel mensen (inschatting) je verwacht deel te nemen;
  • En wie binnen jouw organisatie de contactpersoon is.

Wij kijken er enorm naar uit om er met elkaar een heel mooie oranje sportzomer van te maken en jou straks te mogen verwelkomen op één van de TeamNL Olympic Venues !

Bekijk de informatie op de Website.