Sportbalie diensten

Op deze pagina staat een overzicht van de diensten van de Sportbalie. Deze kosten zijn van toepassing mist anders is afgesproken. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Bij de Sportbalie beschikt uw organisatie over een (gratis) bedrijfspagina. U registreert zich eerst als werkgever en na activatie van uw account kan u op de bedrijfspagina de gewenste informatie plaatsen. Uw organisatie is altijd zichtbaar op de website via de optie branche in het hoofdmenu.

Wanneer u een account heeft geregistreerd dan kan u ervoor kiezen om de bedrijfspagina in te laten richten door de Sportbalie. Stuur uw afbeeldingen en de gewenste informatie per e-mail naar de Sportbalie en wij zorgen ervoor dat uw organisatie optimaal in beeld komt.

Plaats uw vacatures op een betrouwbare website die geoptimaliseerd is voor Google for Jobs en Microsoft Bing zoals de Sportbalie. De optimalisatie voor de meest gebruikte zoekmachines zorgt voor een aanzienlijk groter bereik onder uw doelgroep.

Vacature plaatsen : € 50 per vacature

U plaatst zelf een vacature via uw online account of u stuurt de gegevens naar de Sportbalie en wij plaatsen de vacature in uw account. Het is ook mogelijk om alleen de vacaturelink kenbaar te maken als vacature omschrijving dan nemen wij de vacaturetekst over van uw website. 

Wanneer u zelf een vacature plaatst dan komt de vacature na activatie online. De beheerder van de website loopt dagelijks de nieuw geplaatste vacatures na op inhoud, opmaak en volledigheid.

Doorlopende vacature : € 80 per vacature

Wanneer uw organisatie doorlopend op zoek is naar nieuwe medewerkers in specifieke functies, nieuw talent of stagiairs dan plaatst u een doorlopende vacature. De looptijd van een vacature zonder sluitingsdatum is 12 maanden.

Extra vacature illustratie

Indien u een YouTube promotie bij de vacature wil laten plaatsen dan vermeld u de betreffende link onder de vacaturetekst of in uw opdracht per e-mail. Bij activatie van de vacature zal de YouTube promotie vervolgens worden geplaatst door de beheerder van de website.

Wanneer u een vacature wil laten illustreren met een foto dan stuurt u de gegevens per e-mail naar de Sportbalie en de beheerder van de website maakt het in orde. Voor het illustreren van uw vacatures rekenen wij geen kosten.

Nieuwsbericht plaatsen : € 50 per item 

Wanneer u bijvoorbeeld een aankondiging, dienst, opleiding of product onder de aandacht wil brengen dan bent u bij de Sportbalie aan het juiste adres. Nieuwsberichten plaatsen we met de visie dat uw organisatie nog vaker in beeld is.

Stuur uw opdracht met tekst, foto’s en YouTube links per e-mail naar de Sportbalie en uw promotie zal doorgaans de volgende werkdag worden geplaatst op de nieuwspagina van de website.

De Sportbalie promoot nieuwsberichten ook via Social Media.

De voordelen van de Sportbalie

 • Google for Jobs en Microsoft Bing geoptimaliseerd
 • U registreert zelf een account en richt de bedrijfspagina in
 • Op aanvraag openen wij een account en richten de bedrijfspagina in
 • U ontvangt de inloggegevens en geeft feedback op de vormgeving en informatie
 • Uw organisatie is door de gratis bedrijfspagina altijd zichtbaar op de website
 • Vacatures kunnen los én in een overzicht op de website worden geplaatst
 • Werkgevers kunnen via hun account zelf vacatures plaatsen en beheren
 • Uw doorlopende vacature iedere 3 maanden bovenaan het overzicht
 • Uw vacature doorlopend vermeld in de vacature alerts
 • Illustratie met een foto en/of YouTube promotie
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • De Sportbalie levert maatwerk

Extra zichtbaarheid via de Sportbalie

 • Uw logo is zichtbaar in de carrousel onderaan de hoofdpagina’s.
 • Uw uitgelichte vacature staat bovenaan de vacature overzichten vermeld. 

Maatwerkafspraak

Neem contact met ons op wanneer uw organisatie specifieke wensen heeft. De Sportbalie levert maatwerk om alle organisaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Facturatie

De Sportbalie factureert uitsluitend digitaal na het uitvoeren van uw opdracht.

Contact met de Sportbalie

Kijk op de contactpagina voor de mogelijkheden.