De sportscholen gaan eindelijk weer open en dat is belangrijk

Sportbalie

De sportscholen gaan (onder voorwaarden) weer open en dat is belangrijk. Sport is een maatschappelijk goed. Het draagt bij aan onze Nationale gezondheid. Ook stimuleert het deelname aan de samenleving en creëert het onderlinge verbondenheid.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat werkzoekenden en werkgevers in de Sportbranche elkaar kunnen vinden. De Sportbalie is een nieuw vacatureplatform voor de Sportbranche met als doel om een overzicht aan te bieden van stages, vacatures en zzp opdrachten uit de gehele Sportbranche. Het is van belang dat de Sportbranche zich ook op dit vlak organiseert en daar hoort een professioneel vacatureplatform bij. Uw organisatie is door de gratis bedrijfspagina altijd zichtbaar op de website van de Sportbalie.

Het platform van de Sportbalie is ingericht ten behoeve van de werving en selectie door externe partijen, wij verzorgen de selectie van kandidaten niet zelf. Wanneer kandidaten reageren op een vacature dan solliciteren ze altijd direct bij de werkgever.