Clinic toptennissers Federer, Krajicek en Vergeer in Amsterdam

Roger Federer heeft maandag 4 juli met Richard Krajicek en Esther Vergeer een tennisclinic gegeven aan 10 kinderen van de Esther Vergeer Foundation en de Krajicek Foundation. Roger Federer, 20-voudig grandslam-winnaar, was op 4 juli in Nederland op uitnodiging van de Nationale Postcode Loterij om aanwezig te zijn als speciale gast bij het Goed Geld Gala.

Het Postcode Loterij Goed Geld Gala is een jaarlijks evenement dat in het teken staat van de schenkingen van de Postcode Loterij aan de meer dan 175 goededoelenorganisaties en hun impact. Roger Federer is één van de internationale ambassadeurs van de Postcode Loterij en de Roger Federer Foundation ontvangt een jaarlijkse bijdrage, dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij.

Na afloop van het Gala geeft Federer samen met voormalig tennissers Richard Krajicek en Esther Vergeer – alle drie ambassadeurs van de Postcode Loterij – een clinic gegeven aan de kinderen. Deze clinic vond plaats op de Krajicek Playground Reigersbos, Parkhof in Amsterdam.

Tijdens het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij staat men stil bij de miljoenenopbrengst die bij elkaar is gespeeld door de ruim 3 miljoen deelnemers. In totaal gaat € 331,9 miljoen naar goede doelen die ieder op hun eigen manier bijdragen aan een groene, rechtvaardige en gezonde wereld. 

Bron : Esther Vergeer Foundation