Sfeervolle Award Uitreiking Dutch Fitness Awards in Theater Figi

Dutch Fitness Awards

De Award Uitreiking van de Dutch Fitness Awards vond op 22 januari 2024 plaats in een mooie ambiance in Theater Figi in Zeist.

Doelstelling van de Dutch Fitness Awards is om een podium te bieden aan uitblinkers in de fitnessbranche om daarmee ook anderen te inspireren. Presentator Gert van ’t Hof introduceerde de Vakjuryleden op het podium die vervolgens de volgorde van de Top 3 per categorie bekend maakten. Olympisch Kampioenen Maarten van der Weijden en Marianne Timmer zorgden voor een volle zaal voor extra inspiratie!

De publiekswinnaars ontvingen hun awards onder begeleiding van live muziek in een aparte ruimte. En, uiteraard werd er volop met elkaar gesproken tijdens de inloop, pauze en borrel na afloop.

De foto’s staan op de Facebookpagina van de Dutch Fitness Awards. De rankings van de publieksprijzen en de video’s met de uitreiking van de Vakjury Awards staan op de website. Ook in 2024 gaan we op zoek naar de fitnessclubs en personal trainers die een titel verdienen. Meld je daarom alvast aan voor de komende editie via de website!

Bron: Dutch Fitness Awards